Hot lava

De familie Smith heeft Hot Lava in 2001 opgericht na vele reizen over de hele wereld, waar ze diep geïnspireerd waren door alle verschillende culturen en hun prachtige sieraden en mode. Voorouderlijke technieken van handgemaakte versieringen, borduursels en bedrukte stoffen zouden de basis worden van dit Nederlandse modemerk.

 

Op het hoofdkantoor van Hot Lava in Den Haag, Nederland en op Bali creëert het team van Hot Lava elk seizoen een damescollectie gemaakt van vrij stromende, zachte stoffen, natuurlijke materialen en prachtige kleuren. Deze combinatie van elementen maakt Hot Lava uniek in haar voorstel. Hot Lava biedt wat vrouwen van over de hele wereld tegenwoordig zoeken: authenticiteit en elegantie. Met hun eclectische ontwerpen weerspiegelt Hot Lava een luxe-Boheemse levenskunst.

 

Het is een inspirerende reis geweest voor de familie sinds ze het merk begonnen. Van een passie voor reizen kwam natuurlijk een passie voor mode. Bijna onmiddellijk vond Hot Lava een plaats tussen de duurdere boetieks. Werken met de meest toegewijde en professionele bureaus die ze zich kunnen wensen voor Hot Lava wordt nu verder uitgebreid en gedistribueerd in high-end boetieks wereldwijd.

 

Op deze weg naar groei en expansie ziet Hot Lava het als het hoogste belang dat alle producten handgemaakt blijven in een fairtrade productieomgeving. Hot Lava werkt met onafhankelijke kleinschalige productiefaciliteiten op het prachtige eiland Bali om de ‘feel good’ -factor van haar producten en alle mensen die sinds de start van het merk in direct contact staan ​​met de Hot Lava-familie te garanderen. Het moet niet alleen leuk zijn om Hot lava te dragen, maar ook om het te maken! Hot Lava weigert ook bont van welke aard dan ook in hun collectie te gebruiken, omdat ze mode zien als een resultaat van menselijk talent en niet van dierenleed.

 

Met liefde gemaakt, draag met plezier!