Hét agentschap met passie voor modieuze kwaliteitsschoenen.

NIDY wordt gedreven door liefde voor kwaliteit, een neus voor stijlvolle schoenen maar ook zeker door de wederzijdse waardering in onze opgebouwde relaties.
Wanneer het gaat om schoenen, hebben wij een voorliefde voor mooie materialen, goede kwaliteit en een aangename pasvorm. Deze liefde combineren wij met ons gevoel voor trends. Op basis van deze kenmerken maken we heel bewust keuzes in de merken die wij voeren.

Gerenommeerde kwaliteitsschoenen

De schoenenlabels welke wij hebben opgenomen in ons agentschap, zijn gerenommeerde merken waar wij volledig achter staan. Enkele merken hebben wij vanaf onze start al opgenomen in ons assortiment.
Het zijn tenslotte schoenmerken waarvan wij durven te beweren dat een klantenkring er blij van wordt.
Dan hebben we het niet slechts over het eerste enthousiasme bij aankoop van een modieus paar schoenen, maar ook over het blijvende gevoel dat het gevolg is van de luxueuze afwerking en de mooie details van de modellen.
Vergeet hierbij ook de duurzame kwaliteit van de gebruikte materialen niet.
Niet alleen het enthousiasme zorgt ervoor dat men zeker nog eens terugkomt, maar vooral ook het draagcomfort zorgt voor tevreden terugkerende klanten.

Waar staan wij voor

NIDY is gedurende het jaar aanwezig op bekende beurzen zoals:
- Gallery Shoes in Düsseldorf
- Micam Milano
Daarnaast hebben wij onze eigen showroom welke is gevestigd in CAST Schoenencentrum in Nieuwegein. In onze showroom nodigen wij onze (potentiele) klanten uit om de nieuwe collecties op hun gemak te bekijken.
Onze klantrelaties zijn tenslotte belangrijk voor ons. Niet alleen voor één seizoen, maar voor alle komende jaren.

Dit geldt ook voor de relaties met onze schoenfabrikanten in Italië en Spanje. Wij stappen regelmatig in het vliegtuig om hen een bezoek te brengen. Zo blijven wij continu op de hoogte van de komende trends en de kleuren en materialen van het komende inkoopseizoen. Deze persoonlijke en duurzame relaties zorgen er ook voor dat zij onze input meenemen in hun collecties, wanneer het om de specifieke wensen van de Nederlandse markt gaat.
We stellen op deze wijze gezamenlijk de beste collecties voor de Nederlandse consument samen.
Wij kennen tenslotte de Nederlandse markt door en door én onze leveranciers kennen hun collecties het beste. Dit vormt een mooie combinatie die al jaren zijn vruchten afwerpt.